Качествените корсети  може и хиляди левове да струват, защото от висококачествени материали са изработени и най-често от кожа. Ето защо много фирми разковничето са откривали и по-евтини са произвеждали за онези, които да си поиграят с тях искат.Но трябва все пак да признаем, че си заслужава малко повечко да се изръсите. Често евтините се начупват, извиват, огъват се банелите и неудобни за носене стават.

Кой в сексуалните си игри днес носи корсети? Обикновено в главите ни се набиват идеите, че жените носят това бельо, макар че и мъжете могат в подобно бельо да се вмъкнат заради красотата. Но все пак не са много удобни при  навеждането и почти невъзможно, когато са качествени. Къде можете да си ги набавите? Ако искате сексуалните си изживявания да разнообразите с корсети, или горещ подарък на любимата да направите, то има такива магазини, също и онлайн, за еротично бельо. Само трябва да знаете какъв размер носи тя.

Може и  да не сте се замисляли сутиен и бюстиета кой е измислил, но  всички ги приемат просто като нещо, което сякаш е съществувало винаги. Истината обаче е друга - преди повече от 100 год. жените от това удобство не са се ползвали, а са носели корсети. Те толкова много  са стягали, че на свободното дишане дори са пречели. Понятието “сутиен” за първи път се появява на Vogue в америкаснското издание. Но един мъж от това бреме ги е освободил - моделиерът Пол Поаре. Той отваря модна къща с революционен стил на обличане, който налага и убеждава да захвърлят корсетите поколения жени.         

Ако колекцията на Прада тази година за господата от Елвис е вдъхновена, то връща лентата за нежните създания към Мерилин - със солея във филма от 1955-а година на Били Уайлдър "Проклетите седем години", от вентилатора раздухан. Това е роклята на вечния секссимвол, която за 5,6 милиона долара бе продадена.
Бюстиета в комбинация с тип молив прави кожени поли, палта с дантела или на една кука плетени в бледорозово и синьо, за тази година са суперхит.

Мери Фелпс Джейкъб, американска светска дама, по-късно известна като Карес Кросби, си купува вечерна прозрачна рокля и поради нежеланието корсет да носи, създава собствено бельо, от две копринени кърпички състоящо се, с няколко ленти свързани.