Няма спор, че едно от най-незабравимите преживявания в живота на всеки един човек е да очакваш дете, както за майката, така и за младият татко.

С тази тръпка идва и моментът в който се питате какво ще бъде вашето бебе. Не само за да задоволите любопитството си, но и по-скоро да си направите сметката и да може да се подготвите за малкото бебешоче и под подготвяне нямам предвид психически, а по-скоро да знаете какви дрешки и други аксесоари за бебета да пазарите.

Въпреки, че много от хората са соеверни и не се подготвят предварително, все пак има и такива, които искат всичко да е подготвено, поне седмица преди бебето да влезе в своя нов дом, а за да стане това, вие трябва да знаете какъв ще бъде неговият пол - дали ще е момиченце или момченце.

Въпреки, че техниката в днешно време е доста осъвършенствана, все пак има вариант в който, просто докато самото бебе не застане в правилната поза, така, че да може вашият гинеколог да види неговият пол, няма как да разберете какво ще бъде бебето.

За щастие освен научните методи в Китай, например са измислили специално изчисление, което, оказва се е много точно за определяне на пола на бъдещото ви бебе. Малко странно, но факт е, че тези изчисления, показват верният пол на бебето на над 98% процента от бъдещите родители.

Естествено тези изчисления са доста сложни за хора, които не са запознати с специалният метод за изчисляване и именно поради тази причина в интернет има страшно много калкулатори.

Ако и на вас ви предстои да станете родители и ви е интересно да разберете какво ще е вашето бебе, можете да ползвате един такъв калкулатор за определяне на пола на бебето, който е на принципа на Китайските калкулатори за определяне на пола на бебето.