Много хора искат да посетят столицата, за да усетят малко от духа на най-големият български град. Тук има всичко, горещи нощни клубове, огромни центрове за пазаруване, басейни и спа центрове. Ако парите не са ви проблем можете да отседнете в някой от големите и луксозни хотели, но ако искате да спестите трудно изкараните си пари е добре да намерите някой евтин хотел в София.

Евтин хотел в София - Мадрид

Ето и някои полезни стъпки, които можете да следвате:

  1. Обадете се на пътнически агенти. Те са отлично запознати с местата за настаняване и могат да ви дадат ценна информация, а в същото време могат да ви предложат и хотели, които не са толкова рекламирани и са на достъпни цени. Задавайте много въпроси, за да получите точно това, което търсите.

  2. Търсете в интернет. В днешно време има толкова много сайтове за туризъм и пътувания, а можете и да използвате Гугъл или някоя от другите търсачки. Уверете се, че знаете как се прави правилното търсене! Можете да използвате като ключови думи например евтин хотел в София, което е една добра отправна точка за намирането на точният хотел за вас.

  3. Стойте настрана от центъра. Там почти няма вероятност да намерите евтин хотел именно заради централното им разположение. Можете да пробвате някой от регионите, които са точно в периферията на централна София, които са много близо (не повече от 10 минути пеш), но същото време цените им са значително по-ниски или ако са близки до тези на централните хотели, то нещата които предлагат за тях са доста повече.

  4. Попитайте за отстъпки за групови посещения. Много от хотелите биха ви предложили по-добра цена, ако с вашите приятели или колеги заемете по-голямата част от капацитета на хотела.

  5. Ако имате фирма и ползвате дневник на покупките, тогава с вземането на фактура от хотела вие ще имате възможност да си възстановите ДДС – то, като по този начин нощувките ви ще станат на по-ниска цена.

Източник: http://www.madridbg.com/