Искам да ви представя любимите детски стоки на моето дете или по-точно неговите любими образователни играчки. Защо образователни? Може би знаете, че играчките, които стимулират сетивата и насърчават уменията на малките деца се наричат образователни. Те са особено полезни още от първите дни на малкото бебе.
И така, искам да ви покажа нашите любими образователни играчки.

Започвам с детската въртележка за кошара. Тя присъства макар и само като аксесоар още щом въведем бебето в нашия дом. След месец, два детето започва да проявява интерес към заобикалящият го свят.
Музикалните въртележки винаги са изработени от подходящи материи, с ярки цветове, имат механизъм, който ги задвижва и успокояваща музикална мелодия.

За моето бебе избрах музикална въртележка “2 в 1 Жираф” на Fisher Price, закупена от магазина за бебешки и детски стоки baby.galix.bg.

Музикална въртележка “2 в 1 Жираф” от магазин за детски стоки Baby.Galix.bg

Има много красиво изработени цветни животни с меки детайли, които веднага грабват вниманието на детето и то се опитва да ги фокусира. Няколко нежни мелодии, които успокояват и същевременно карата бебето да напрегне слуха си, за да ги чуе.
Всяка една играчка може да се махне от жирафа и да се закрепи към сенника на детската количка, за да продължи да радва бебето и навън.
Тази красива и функционална играчка за кошара подпомага визуалните умения, слуха и успокоява малкото човече.

 

Котаракът в чизми – разказвач на приказки

Котаракът в чизми – разказвач на приказки

Знаем, че от колкото по-рано започнем да четем и говорим на бебето, толкова по-добре. Тази интересна за бебето играчка е и голям помощник на мама. Когато съм в стаята, но трябва да върша нещо друго, (например гладя), а бебето иска внимание на помощ идва Котаракът.

Котаракът в чизми е интересна и забавна, но и образователна играчка, която разказва приказки и пее на български език. Приятен за гушкане (от по-големи деца) и много симпатичен пухчо.
Бутонът, който стартира разказването на приказки се намира върху едната му ръка. Малко по-големите деца могат и сами да си ги пуснат.
Класическата приказка, разказана с мек и приятен глас веднага ще грабне вниманието на вашите деца.
Изпълнява 4–и различни детски песнички, които децата ще научат с желание и лекота пеейки с него.
Докато детето спи, а иска да го гушне, то можете да спрете звука.

Всеки един родител иска да подари най-хубавите и забавни детски стоки на своето дете, отново бих ви напомнила да бъдете внимателни, когато ги избирате.
Не правете компромис с качеството и не оставяйте детето само и без наблюдение в стаята.
Ако искате да намерите още интересни образователни играчки или други необходими бебешки и детски стоки, вижте тук: http://baby.galix.bg/играчки/детски-образувателни-играчки