Един лесен на пръв поглед въпрос и с още по-лесен отговор, който ще ви дадат 99% от хората днес, а именно, че килограми се топят най-лесно с строги диети, здравословно хранене и спортуване.

Няма как да не се съгласим с това твърдение, но за съжаление в днешното ежедневие, не винаги можем да си позволим да спазваме изключително сложни и строги диети за отслабване, а заради забързаното ежедневие в повечето от случаите нямаме сили да си приготвим здравословна храна и обикновено закусваме, обядваме и вечеряме нещо приготвено набързо или поръчано от местният ресторант.

Ако горните 2 фактора са на лице, съвсем вероятно е и третият и важен фактор да не ни е по възможностите. Логично е, че след като не ни остава време да се храним здравословно и да спазваме диети, едва ли бихме имали време да потичаме за здраве.

За щастие, след като Интернет се превърна в нещо съвсем нормално и често срещана потребност, като телевизията, то ние получихме и достъп до наистина огромна база с информация, която чака единствено да бъде открита и поета. Именно и чрез Интернет, научихме за уникална диета, която ефикасно помага на хората да свалят излишните килограми.

Естествено не можем да очакваме чудеса, но предполагам, че това не може да се постигне и с рекламираните по телевизора продукти.... или поне на практика не се получава така.

Самата диета за която говорим е една отвара или по-точно чай от мед и калена, който се прави и пие преди хранене, сутрин и вечер. За целта, заливате 1/2 чаена лъжичка канела с вряща вода. След като поизтине сместа, добавяте мед на вкус. Всичко това се смества в една чаена чаша, която стига за 1 ден. Половин чаша сутрин и половин вечер.