Камъни, различни украшения и пайети, които през отминалото лято бяха хит, в дамските сандали за този сезон и маркови обувки не се срещат почти като украса. На мода са комбинация от 2, 3 или повече цветове, изчистени модели и такива, в еко кожа предимно, а и от естествена кожа не липсват маркови обувки. Смайващото е, че за жени в класическия черен цвят почти не се виждат сандали, който от мода не отминава никога, но за лятото този нюанс явно далеч в миналото е останал.

Разнотипето на подметки в маркови обувки през 2013 при дамските сандали има богат избор - високи и тънки токове, сандали с различна височина на платформа, предпочитани токчета за всекидневието – средни и широки, сандали с каишки между пръста, ниски и равни, както и модели с пета. За пръв път и една нова и висока платформа се вижда, която е прозрачна и стъкло имитира, а са вмъкнати различни цветове вътре в нея. Тя е от 2 типа - сандали на ток с платформа и сандали на цяла платформа. Прогнозите на анализаторите за маркови обувки сочат, че това лято ще е на мода точно тя.

Ако желанието ви е модните тенденции в маркови обувки да следвате, и с изтънчени и зашеметяващо актуални сандали да сте обути през лятото на 2013, значи е време да изберете си най-атрактивните сандали за краката, които ще ги откроят и отличителни ще ги направят.

Дамските сандали и маркови обувки са в женските гардероби сред първите модни аксесоари и точно голяма част от съвременните дами заради това голямо внимание на тях отделят. Съвременната дама иска да е с модните предложения на дизайнерите на маркови обувки в крак винаги, стреми се през лятото да са забележителни краката й и държи на удобството на трето място чак. Но производителите това лято са се погрижили не само забележителни да направят женските крака, но и за удобството им.

След абитуриентските балове и абсолвентски празненства, смениха стиловете коренно повечето от творците на мода на маркови обувки за жени и при тях пуснаха нова модна линия. Вече модели на токчета почти не можем да видим, без значение височинта, а с платформитедамските сандали  ни се набиват в очите все по-често.

Повече по темата: