пиониране и разгласяне на тайни. Но истината е, че нашето динамично ежедневие изисква много повече средства за наблюдение, отколкото преди години са били нужни. Така например, ако преди е можело да си оставиш отключена вратата за през нощта, това сега е немислимо действие, освен ако не искате на другия ден да се простите с някои ценни вещи, че дори и с живота си. И в този ред на мисли, докато човек е потънал в дълбок сън, то той е най-уязвим. Което означава, че една или няколко скрити камери може да ви бъдат и пазачи или поне да покажат, ако някой през нощта е решил да направи малко проучване на терена. С цел кражба, разбира се, за това не е лошо да се снабдим с такива камери от шпионски магазин.

 Скрити камери може да намерите в най-различни предмети. Днес те се продават направо вградени в предмети от бита и вие няма нужда да бъдете технически образован, за да си направите камера, като я скриете в дреха или часовника. Вместо това си купете един истински ръчен часовник, с елегантен дизайн и най-различни функционалности, който освен тях притежава и малка, вградена камера, която прави HD видео клипове и снимки. Той ще ви позволи да запишете всяко важно нещо за вас веднага и без да се бавите да нагласяте фокус и прочее. Все пак е добре, когато го оставяте да снима без ваше присъствие да бъде добре застопорен.

 Друг вид скрити камери, които може да са много полезни и за наблюдение, и за съхранение на ценни спомени със семейството, е тази монтирана в настолен часовник. Голямо предимство устройството има, че може да бъде поставено на всяка една плоска повърхност, да допълни всеки интериор без да събуди нечие съмнение и да ви бъде ценен помощник в показване на точно време и припомняне на важни събития с вградената аларма. В същото време камерата ще запише какво се случва в дома ви без ваше отсъствие или пък първите крачки на детето, рождения ден и други важни за вас емоционални събития.