И ако мислите по Скайп да изпратите поздравления за рожден ден, повече възможности имате, отколкото текстово пожелание само да изпратите - можете да добавяте различни картинки или от картинки комбинация, по-ефектни да направите вашите поздрави за имен ден. Скайп набор от скрити картинки предлага, които можете да използвате и в Интернет да ги намерите. Но картинките, които почти всеки ги е виждал, някоя от иконките може по-ефектно да направи вашите поздравления за имен ден – ако картинка направите от картинки, можете да постигнете УАУ-ефекта. Гарантирано е, че от първия път няма да успеете страхотни пожелания за имен ден да се получат, но след няколко опита оригинално пожелание ще имате, уникално и много интересно.

Един от най-страхотните начини за празнуване на рожден ден, е да направим парти-изненада. Как се организира това? Всички около рожденика се правят, че са забравили за рождения му ден и че правят всичко друго, само не подаръци да търсят и картички, или да измислят готини  оригинални и забавни пожелания за рожден ден. Когато рожденикът се отчае вече и реши, че всички са го забравили, той вкъщи се прибира и в един глас всички извикват “Изненада!” - гарантирано е, че ще се зарадва много. Следва готино парти с много танци и изненади, а всички покрай рожденика накрая минават и му подаряват своите подаръци, картички и подготвените специално поздравления за рожден ден. А няма как за подаръци да не говорим забавни пожелания за имен ден. Те са най-важното нещо след уважението и вниманието.

Когато няма да идем на рожден или имен ден, но дойде време картичка  да надпишем с пожелания за имен ден или  SMS да изпратим с поздрави за рожден ден – пред белия лист заставайки с химикалка в ръка, сякаш всички идеи изведнъж от главата ни се изпаряват и какво да напишем за поздравления за имен ден - не знаем.

Картичката с честит имен ден към подаръка е между най-важните неща, особено ако до любим и скъп човек за нас се отнася. Често ни затруднява изборът й, но става още по-сложно, когато до надписването й се стигне. Взимаме я и... вдъхновение чакаме. Най-често не са много оригинални пожелания за имен ден