Търсенето на екзотичен паркет през последните години у нас се е повишило значително. Много хора в София вече по-смело поглеждат отвъд добре познатия масивен дъбов паркет и търсят негова екзотична алтернатива. Ако търсите качествен екзотичен паркет в София, то от Sunrise сме ви подготвили много приятни изненади.

Екзотичен паркет се наричат подови настилки, подобни на стандартния масивен паркет, но за разлика от него тя е създадена от дървесина, която не е характерна за територията на България. Тези подови настилки често се отличават със своя интересен и модерен външен вид и биват предпочитани от клиенти, предпочитащи по-авангардни и интересни решения в тази насока.

Изключително красивите цветове в един качествен екзотичен паркет са сериозен магнит за всеки, който иска да създаде един неповторим дом с уникална атмосфера и стил. Четирите вида най-популярен екзотичен паркет у нас са:

 

 

 

 

Ако сте решили да изберете висококачествен екзотичен паркет за своя дом? Ако не правите компромиси в нито един аспект от обзавеждането на идеалното композираното ви жилище? Ако искате най-доброто за своя дом и семейство, когато става дума за подови настилки, то Sunrise е ваш надежден партньор в тази сложна задача.

Доверете ни се и се уверете в 100% гарантирано качество, страхотни цени, безплатната експертна консултация от наша страна. Sunrise – за един по-красив свят!