Според специалистите, показателно в последните години за зрителите на online филми, е по-добрата ориентация в kolizeum.net, що се отнася до кино или телевизия, тъй като стабилни интереси проявяват вече към предпочитанията си и гледането на filmi online - не е вече инцидентно, а целенасочено.

Във филма по hdfilmi.com „Парижката Света Богородица” Есмералда се сприятелява с Квазимодо – грозен и гърбав, отгледан от църквата и отхвърлен от обществото - между двамата романтична връзка възниква, въпреки за власт злите боричкания на гражданите и суровия живот. Но такава чиста любов ще съумее ли в жестокото ежедневие да оцелее на средновековна Франция? Гледай филми по сайтовете filmi-bg.net и ще разбереш.

„Как да разкараш гаджето за 10 дни” е номиниран за Оскар, а в този възхитителен комедиен хит неочакван обрат придават на войната между половете Кейт Хъдсън и Матю Макконъхи - гледай филми online, за да разбереш как тя - в лъскаво списание е водеща на рубрика и приема материал да напише, на личен опит базиран какво да се направи е необходимо, за да разкараш точно за 10 дни някой мъж от живота си... Гледай филми и ще разбереш как в същото време Банджамин Бари - привлекателен ерген на бас с висок залог се хваща, че всяка жена може да накара безумно в него да се влюби за … 10 дни. Последвалият сблъсък поражда комични лъжи и романтични поредици, които доказват единствено, че за истинска любов става дума по filmi-bg.net.

„Скорост” е от онези online филми, при които трябва здраво да се държите, защото в напрегнат трилър ще се впуснете с неочаквана романтична история и шеметни каскади - филм, който отново и отново ще искате да гледате по сайтовете за filmi online. Киану Рийвс е агент в Лос Анджелис на полицията от специалния екип, бомба изпратен да обезвреди, поставена в автобус от убиец-психопат. Но рискованото му начинание за да успее, той Сандра Бълок трябва скорост над 50 мили в час да поддържат, или ще избухне бомбата. Неспирни каскади, наелектризиращо преследване, изненадващи обрати, завладяващо приключение, изпълнено с напрежение, от начало до край "Скорост" в напрежение ще ви държи.

Все повече възрастни хора online филми гледат, а те споделят по-рядко по принцип своите предпочитания. Днес много по-малко online филми споделяме.