Посещението на морската столица ми дава всичко онова, което обобщава разбиранията ми за добре изкарано време. Евтини наеми на квартири, различни видове веселба, нощен живот, кина и на всичкото от горе море. Едно наистина незабравимо изкарване в един от най-добрите градове за живеене в България.

Погледанто реално Варна има всичко, което може да иска един турист. Летище, хубави плажове, квартирни бюра, хотели, ресторанти, дискотеки и много много други. Ако се интересувате от наеми във Варна то може да направите бърза справка в нета и час по-скоро ще уредите престоя си.

Ако ви трябват квартири например то няма нищо по-лесно от това да ги намерите. Просто се разходете по автогарата и ще видите как лели и чичковци се разхождат с окичени на врата картончета предлагащи ви наеми.

Лятото разбира се е най-красивият сезон, тогава улиците на града оживяват, варненци излизат и празнуват редом с туристите и всичко е чудесно. Само човек, който не е бил във Варна не знае за какво пиша в днешната ми статия. Пожелавам ви горещи емоции в третият най-голям български град и всичко добро.