Това, което като възможност ви предлагаме, е в козметичната компания ТИАНДЕ като консултант да се егистрирате. Тя своите продажби е организирала на принципа на МЛМ. Споделяте за продукт от tian-de.bg информацията с ваши приятели и повечето от тях си закупуват продукта да ползват и към вашата мрежа се присъединяват. Те споделят от своя страна с още приятели, следващите –  също и т. н., защото са доволни от качеството на продуктите, а когато човек е доволен от нещо – бърза да го покаже и сподели с другите.

Съвсем естествено е, щом от един продукт сте доволни - с приятели това да споделите. Онова, което харесвате вие, вероятно ще им хареса също!  Това всъщност е нещо, което ежедневно правим – предлагаме на познатите си информация за разни неща – фризьор, козметик, автосервиз, магазин и т.н. Но в МЛМ на tian-de.bg имате възможност от споделянето на информация да спечелите! И ако споделяте за продукта, който ползвате, с повече хора, толкова повече пари и приятели ще печелите!

За даден продукт 5 човека да информирате и те започнат да го ползват – съвсем не е трудно. Но вие трябва да ги научите също как да разказват за продуктите и собствен МЛМ бизнес развият с tian-de.bg, защото е немислим вашият успех без техния. Не е никак трудно, защото в условията на днешната криза, от допълнителни доходи има нужда всеки, но първо трябва на този етап да направите стъпката вие и МЛМ компания да изберете, в която да се развивате, а това ще стане много лесно с tian-de.bg. Ако с никого информацията не споделите, ясно е, че дори няма да стартира МЛМ бизнеса ви; ако с двама-трима споделите –бавно ще върви; ако с повече от 5 човека споделите, нещата както трябва също няма да се получат. Да не би числото 5 да е пък магическо?