Историята на козметиката се крие толкова на дълбоко и е с толкова дълбоки корени, че да бъдат открити, е много трудно. Хората от древни времена я ползват и първото споменаване за нея от 3100- 2970 г.пр.н.е. датира. В Египет при разкопки първите кремове били открити и от антимон и сажди - сенки за очи.

Tiande обединява фармацевтиката и козметиката, като повишава значително на козметичните средства ефективността. Козметиката Тианде за кожата е хранителна добавка, която е биологически активна, а въздействието й с терапевтична процедура е сравнимо. Съдържанието на активни съставки 15-20% достига, каквото е на професионалните козметични средства нивото.

Да се погрижите за своята красота и съхраните здравето си, Tian De ценни натурални съставки използва, на техните лечебни свойства базирайки се - колагенов хидролизат, екстракт от лястовиче гнездо, овча плацента, змийска мас, хрущял от акула, червен хайвер, жен-шен, билка шоу ву, копринени протеини, лотос, гъба рейши, перлен прах, джинджифил, биосребро, биозлато и др.

На всеки козметичен продукт Tiande, в основата му лежат знания от древния Изток и народната мъдрост. Формулите на техните козметични средства на древни китайската рецепти се основават, на алтайската и тибетската медицина, ефективността си през вековете доказали. Тианде съчетава напредналите съвременни технологии с рецептите от Източната медицина, като целта е на натуралните съставки запазване максимално на уникалните им качества.      

Богатият с над 500 артикула асортимент от продукти, се обновява постоянно, на всяка жена позволява за своята кожа подходящата грижа да намери. Tian De, за все повече жени като предпочитана козметична марка става заради редовните промоции, перфектното обслужване, за редовни клиенти отстъпката и достъпните цени.     

Различните на козметичните средства Tiande серии са така подбрани, че младостта да удължават и естествената красота да увеличават. Всяка жена подходящия продукт за нея може сред богатия асортимент да открие, на козметиката на безупречното качество да се радва, на нейните предпочитания напълно отговаряща. Тианде предлага цялостен подход към красотата, цялостна програма за всеки тип кожа и възраст и грижа за нея, от лекари и козметолози разработена специално, от фитотерапевти от Изтока – за ежедневно почистване, дълбоко почистване, овлажняване, тонизиране, подхранване, защита и средства за експресна помощ. С Tian De може да се постигне истинско  физическо и финансово здраве.