Козметиката като Tiande е нещото, без което не може съвременната жена. Интересен е обаче фактът, че не е от днес или вчера социалното явление - от толкова отдавна датира изкуството за разхубавяване, колкото и човечеството е старо.

За използване на козметика първото археологично доказателство в Древен Египет е намерено и датира от 4000 години пр. Хр. Древните гърци и римляни козметика също са ползвали. А специално египтяните и римляните козметика са използвали, олово и живак   съдържаща, което днес в новата козметика Tiande не се ползва за производството.

Производството на козметика по принцип от малък брой многонационални корпорации се доминира, в началото на 20 век създадени, но продажбата и разпространението от различни бизнеси се осъществява.

Вече в много от козметичните продукти наноматериали се използват. По данни на Европейската комисия през 2006 год. около 5% от продуктите наночастици се съдържали.

Рядко сметка си даваме за историите, които  зад гърба си оставят големите световни марки като Tiande. Понякога на съдбата игрите такива номера спретват, каквито и на добър сценарист най-развинтеното въображение не би родило. А би било с няколко сезона хитов сериал, ако това се случи, като ще бъде излъчван в най-гледаното време или в праймтайма, ако предпочитате.

Стареенето винаги сред хората тревога е будело и сред жените в особена степен. А е неизбежен процес само по себе си, с който рано или късно всеки от нас трябва да се справи. Ето защо за него някои важни истини да знаем е необходимо, така че сигурни да сме от нашите усилия в ползата и ефективността от козметиката Tiande.

Съществуват доста митове, в които погрешно вярват хората и ако едно наум нямате, може да се подведете лесно за много съвременни продукти от обещаваните с тях ползи. Следователно, доста би помогнало познаването на тези митове да вземем информирано решение относно онова, какво да се използва, за да се подобри вида на кожата  ни.

Единият мит е, че гените определят кожата ни с какво темпо да старее,  заради който мит сме склонни портфейлите си да отвързваме.  Това е двусмислено твърдение всъщност. Обикновено са основната причина гените за дегенериране на тъканите.